Výživa a výživové poradentství pro studenty

Termín:

24. - 27. 9. 2020

Rozsah:

45 hodin

Výstup:

Osvědčení o absolvování

Kontakt:

PhDr. Klára Coufalová, Ph.D., , tel. 775653686

Popis kurzu:

Kurz Výživa a výživové poradenství pro studenty zahrnuje jak široké teoretické znalosti z oblasti výživy (racionální, sportovní, klinické, tj. výživy při různých onemocnění, výživy v dětství, těhotenství a stáří), tak i rozsáhlé praktické dovednosti z oblasti diagnostiky nutričního stavu, práce s klienty a sestavování nutričních plánů. Kurz si klade za cíl připravit uchazeče na práci výživového poradce a to po všech stránkách, tedy od obsáhlých teoretických znalostí z oblasti výživy a dietologie až po praktické zvládnutí práce s klientem, použití diagnostických metod a koncipování nutričních plánů.


Základní bloky: Základy výživy člověka, Antropometrie a měření tělesného složení, Sportovní výživa, Výživa v dětství, těhotenství a stáří, Výživové doplňky, Dietologie, Klinická výživa, Potravinářství, Alternativní směry ve výživě, Historie výživy, Aditiva a oxidační stres, Výživové poradenství.


Zakončení kurzu: Kurz je zakončen zkouškou a předložením výsledků praktické činnosti v podobě práce s klientem a koncipování nutričního plánu na míru. Účastníci obdrží osvědčení o absolvování kurzu.


Podmínka účasti: splněný předmět Výživa nebo Výživa a dietologie nebo Klinická výživa a předmětu Fyziologie


Přihláška

Leták



Poslední změna: 22. červen 2020 10:30 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na: