Sportovní ples

.. s hvězdami StarDance




Dne 27. 3. 2024 pořádala Fakulta tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy s partnery pro své studenty, absolventy a širokou sportovní veřejnost Sportovní ples. Letošní ročník byl v duchu nadcházející letní Olympiády v Paříži, na kterou jsme se společně protančili spolu s Vavřincem Hradílkem a Kateřinou Bartuněk Hrstkovou, finalisty soutěže Star Dance.


Celým večerem provázela sportovní moderátorka, atletka a absolventka FTVS Kateřina Nekolná. Hudební produkci zajistila skupina Živý Jukebox s Honzou Roušarem a DJ Gezicht. V průběhu večera zazářili také studenti a absolventi FTVS s ukázkami tanečních, gymnastických a akrobatických vystoupení. Hosté se mohli těšit na Join New Spirit AllStars, mistry ČR a mistry Evropy ve sportovním cheerleadingu, Natálii Kadlečkovou a její gymnastické vystoupení, mistry ČR ve figurálním valčíku Barboru Mahenovou a Jana Havíře a taneční skupinu Moving Point.


Partnerem Sportovního plesu byly Český antidopingový výbor, Sdružení sportovních svazů ČR a Francouzská ambasáda spolu s Francouzským kulturním institutem


Podívejte se, jak celý večer probíhal:



Na snímky se můžete podívat ve fotogalerii


LADISLAV ADÁMEK MICHAEL NEUMANN





Sportovní ples 2023


V úterý 7. března se konal Sportovní ples v Národním domě na Vinohradech, kterého se zúčastnilo více než 800 lidí z řad studentů, zaměstnanců i široké veřejnosti. K tanci a poslechu hrál taneční orchestr HotWings a v rámci doprovodného programu vystoupil například mistrovský oddíl akrobatického rokenrolu KOLB Dance, Veronika Lálová s lekcí brazilské samby nebo taneční skupina Zahra Dance Group. Velké nadšení diváků sklidila také vystoupení z řad studentů FTVS - “Kecky v akci“ a Taekwondo show. Po půlnoci k tanci zahrál DJ N´zym.


Připomeňte si tuto povedou akci ve videu a v naší fotogalerii.



FOTOGALERIE 2023



Partner plesu:

Balance Club Brumlovka  


Mediální partneři:

Magazín RUN, IDNES.CZ 



FOTOGALERIE 2022








Poslední změna: 19. duben 2024 14:47 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na: