IV. ročník Symposia sportovní medicíny a dalších věd ve vrcholovém sportu

IV. ročník Symposia sportovní medicíny a dalších věd ve vrcholovém sportu

Čtvrtý ročník Symposia sportovní medicíny a dalších věd ve vrcholovém sportu, které se orientuje na vrcholový sport, českou sportovní a olympijskou reprezentaci, které se bude konat pod záštitou Českého olympijského výboru od čtvrtka do soboty 14.–16. 4. 2016, tradičně v multifunkčním centru v Dříteči nedaleko Kunětické Hory, (www.grkh.cz).

Symposium se bude zabývat řadou témat z oblasti zdravotního zabezpečení vrcholového sportu a bude opět zasahovat do příbuzných oblastí, které jsou nezbytné při zajišťování potřeb české sportovní reprezentace.



Letošní ročník přináší zvýšení jeho úrovně zavedením tří novinek:

- Vydání anstraktu do začátku symposia

- Pro zájemce zajištění publikaci práce v časopise Acta Gymnica indexovaném ve

světových databázích

- Zavedení posterové sekce



Časopis Acta Gymnica je orientován na publikování výzkumných a teoretických studií z oblasti kinantropologie, tedy na témata související s biomechanikou, zátěžovou fyziologií, sportovní medicínou, fyzioterapií, somatometrií, sportovní psychologií, sportovním tréninkem, tělesnou výchovou, veřejným zdravotnictvím a podobně. Vítány jsou rovněž příspěvky prezentující výsledky interdisciplinárního výzkumu ve výše zmíněných oblastech. Články mají přidělen DOI kód a je tedy možné je standardně citovat.  Časopis je indexován ve významných světových databázích (od roku 2011 Scopus, dále např. EBSCO, Index Copernicus, Directory of Open Access Journals, Google Scholar). Za publikované články jsou tedy možné získat RIV body. Bližší inforace pro zájemce jsou uvedeny na stránkách: http://gymnica.upol.cz.





Poslední změna: 24. leden 2018 12:54 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na: