26. ročník

Dne 6. října 2015 pořádal VSK FTVS společně s katedrou sportů v přírodě UK FTVS v Praze již 26. ročník Běhu okolo Džbánu.

Závod proběhl ve dvou blocích. V dopoledních hodinách závodili žáci základních škol z Prahy 6, kteří měli tento závod jako obvodní kolo Prahy 6 - Poháru pražských škol, s možností postupu na celopražské a následně i celorepublikové finále. Ve čtyřech kategoriích se zúčastnilo 173 závodníků. V odpoledních hodinách proběhl závod juniorských a dospělých kategorií, kterého se zúčastnilo 40 závodníků.

Dopolední závod proběhl za mírného deště, odpolední pak za polojasného počasí bez jakýchkoliv potíží. Na závěr každého bloku proběhlo vyhlášení výsledků.

V průběhu závodu nedošlo k žádnému zranění.

Na organizaci závodu se podíleli zaměstnanci katedry sportů v přírodě UK FTVS (T. Gnad, P. Matošková, M. Polášková, B. Pánková, J. Šafránek a M. Jindra) společně se sedmi studenty. Finanční zabezpečení akce bylo z příspěvku Pražské tělovýchovné unie a startovného, na pořízení cen pro vítěze se podílela C.A.P. – prodejna se sportovním zbožím a DDM Prahy 6.


V Praze dne 7. 10. 2015

Ředitel závodu: Tomáš Gnad


Výsledky

Fotogalerie


Poslední změna: 24. leden 2018 12:56 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na: