Licence B

  • kurz opravňuje k získání živnostenského listu

  • školení trenérů licence B je organizováno v rozsahu 150 hodin (pro nematuranty + 50 hod.)

    • Kurz se skládá ze dvou částí:

      Obecná část -vědecký základ sportovního tréninku - 50 hod.

      • výuku zajišťuje FTVS

      • koná se 2x ročně - jarní a podzimní termín

      • aktuální termín: 29.2. a 03-03.20234

      • přihlášky: do 12.01.2024 - jarní termín (pouze přes sportovní svazy)

      • cena: 4 200 Kč

      • studijní materiály: skripta obdrží trenéři v elektronické podobě před zahájením kurzu

    • Praktická část - specializace - 100 hod.

      • výuku zajišťují jednotlivé sportovní svazy

      • termín: dle dispozic svazu

      • cena: dle svazových pokynů



Podmínky pro přijetí ke studiu

  • třetí nejvyšší trenérská kvalifikace příslušného sportovního svazu či spolku a jejich doporučení

  • úplné středoškolské vzdělání zakončené maturitou

  • nematuranti musí absolvovat všeobecně vzdělávací kurz pro uchazeče bez maturity:

    • v rozsahu 50 hodin

    • koná se 1x ročně

    • cena: 3000 Kč


Přihlášky

  • Přihlášky přijímáme pouze prostřednictvím sportovních svazů, či spolků v ČR, který musí potvrdit účast na základě dohody o spolupráci.


Podmínky pro zakončení studia

Obecná část - závěrečný test, který probíhá v kompetenci FTVS

Praktická část ( specializace ) - Ústní zkouška, praktická zkouška a závěrečná práce - dle svazových dispozic.


Nematuranti - závěrečný test ze všeobecně vzdělávacího základu v kompetenci FTVS


Všechny části musí být ukončeny do dvou let od zahájení studia!


Termíny závěrečného testu z obecné části:

  • 2.11.; 6.11.; 13.11.; 20.11.; 27.11.2023

    Začátek testu ve 14.00, doba trvání 25 minut, učebna bude upřesněna podle zvoleného termínu.


maximálně 20 osob, přihlášky na: 


Úspěšní absolventi získají osvědčení, které je opravňuje k získání živnostenského listu a přiznání trenéra licence B – II. Třídy.




Poslední změna: 16. listopad 2023 14:29 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na: