APA EVOLUTION

Vážení kolegové, studenti a další zájemci o oblast aplikovaných pohybových aktivit (APA), již tento týden se koná konference s názvem APA EVOLUTION, na kterou si dovolujeme vás srdečně pozvat.


Kde: v hotelu Krystal, José Martího 407/2, Praha 6 - Veleslavín (5 minut pěšky od metra Nádraží Veleslavín)

Kdy: 21. listopadu od 9:00 do 17:00


Program konference zde.


Registrace účastníků: 8.15 - 16.30


Informace pro vozíčkáře: Objekt není bezbariérový. Je však připraven tým silných paží našich studentů. Pro asistenci volejte: 797819818. (Pozn. Telefonní číslo bude aktivní pouze v den konference.)


Stravování: V přestávkách bude k dispozici drobné občerstvení. Obědy a další stravování si mohou účastníci samostatně zakoupit v hotelovém bufetu či restauraci (obědové menu je možné pořídit za cenu cca 100,- Kč).  


Konference je oborovým setkáním napříč republikou i organizacemi, které působí v oblasti APA. Spolu se zvanými řečníky se chceme ohlédnout do historie, zaměřit se na současnost a inspirovat se navzájem pro budoucnost. 

Vědecké příspěvky jsou zařazeny v poster sekci, kniha abstraktů z této sekce je ke stažení zde.


Konference je zdarma, nicméně z organizačních důvodů prosíme všechny zájemce o účast na konferenci, aby upřesnili svoji účast na mailu:


Součástí konference je workshop Pohyb pro inkluzi (v odpoledních hodinách, bude souběžně s 3. a 4. blokem), který bude seznamovat s aktuálním děním ve stejnojmenném projektu.


V čase 11:00-11:30 proběhne také přidružená akce kolegů Balouna, Sklenaříkové a Vyhlídala z FTK UP Olomouc, a to: Představení výstupů projektu: Studenti oborů tělesná výchova a sport jako mentoři pro chlapce a mladé muže (Sport Students as Mentors for Boys and Young Men - SSaMs) - plakát zde


Těšíme se na vás!


PhDr. Klára Daďová, Ph.D.

Mgr. Eva Prokešová, Ph.D.

PhDr. Jitka Vařeková, Ph.D.


Letáky jsou ke stažení zde.


Konference je podpořena projektem "Podpora společného vzdělávání v oblasti školní tělesné výchovy a pohybově orientovaných programů reg. č. CZ.02.3.62/0.0/0.0/16_037/0004664".

Přihlášky a informace:



Poslední změna: 22. listopad 2019 10:19 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na: